Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyalósó képes leírás - Só.tlap.hu
részletek »

Nyalósó - Só.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: so.tlap.hu » Nyalósó
Keresés
Találatok száma - 5 db
A nátrium, a kálium és a klór szerepe

A nátrium, a kálium és a klór szerepe

A szervezet számára létfontosságú ásványi anyagok közül a Na+, a K+ és a Cl? tölti be a legfontosabb szerepet a folyadékterek ozmózisos és elektrolitkoncentrációjának fenntartásában. Ahhoz, hogy megértsük ennek fontosságát, nézzük meg, mi a funkciójuk a gyakorlatban ezeknek az idegen szóval elektrolitoknak titulált és a mellékvese aldoszteron nevű hormonja által vezérelt rendszer működésének.

Gyógynövényes nyalósó

Gyógynövényes nyalósó

A Trixie Európa szerte ismert német márka, több mint 50 országban jelen van a kisállatpiacon. Széleskörű választékából minden gazdi biztosan megtalálja kisállatának a legmegfelelőbb és legpraktikusabb felszerelést, játékot, egyedi igényeket is kielégítve! Legyen szó kutyáról, macskáról, rágcsálóról, kis emlősről, halakról, vagy hüllőkről: a Trixie minden házi kedvencre gondolt! Ezek a prémium minőségű felszerelések, tartós anyagból készültek, így hosszú ideig szolgálják Kedvencét!

Hejj de jó a nyalósó

Hejj de jó a nyalósó

Az esti beterelés után felkötöttem a kennel tetejére az újonnan vásárolt nyalósót. - Mivel két külön kennelben lakik a három kecske, így két nyalósó is kell. Mert a nyalósó az kell! :) - Azt hiszem, kétség nélkül mondhatom hogy a nyalósó osztatlan sikert arat a kecskék körében.

Mire jó a nyalósó?

Mire jó a nyalósó?

A lovaknak az általános takarmányon kívül szükségük van nyalósóra is. Ez a nyalósó biztosítja a napi ásványi bevitelt. Egy lónak a nyalósóból kb 50-65 grammnyit kell naponta fogyasztania. A nyalósót célszerű olyan helyre tenned, ahol a ló kényelmesen eléri, legjobb, ha az itató közelségébe. És ami végképp fontos, hogy ne az állásba, mert ott a ló többet megehet belőle.

Nyalósó kedvező áron

Nyalósó kedvező áron

Nyalósó a legjobb áron! Cégünk 5 kg-os natúr, szelénes, mikroelemes, makroelemes nyalósó kiszállítását vállalja 4 raklaptól ingyenes kiszállítással az ország egész területére! natúr nyalósó akár 30,- Ft/kg + áfa ártól kiszállítva, További árainkról,1-3 raklapos árajánlattal kapcsolatban keressen az alábbi elérhetőségeken. tel:+36-70-7733335 e- mail:agrarbonusz.marianna@gmail.com

Tuti menü