Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Só kereskedelem képes leírás - Só.tlap.hu
részletek »

Só kereskedelem - Só.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: so.tlap.hu » Só kereskedelem
Keresés
Találatok száma - 5 db
Agrárbónusz Kft.

Agrárbónusz Kft.

Válasszon a termékekből. Jegyezze fel a kiválasztott termék nevét - árát - milyen menyiséget kér. Az adatokat küldje el e-mailben, adja meg az email címét és a telefonszámát is munkatársunk visszahívja. Egyeztetés után Utánvét küldjük a kért terméket.

Alfa-Pack Kft.

Alfa-Pack Kft.

A sók legtöbbször szilárd halmazállapotú kristályokból állnak. Többnyire magas olvadáspontúak (például NaCl: 800 °C), de előfordulnak alacsonyabb olvadáspontú (kb. 100 °C) szervetlen sók is. A szobahőmérsékleten folyékony sók elsősorban szerves ionokból állnak.

Compex-Só Kft.

Compex-Só Kft.

A Compex-Só Kft. élelmiszerek importjával, csomagolásával és értékesítésével foglalkozik. A cég 1997-ben alakult Székesfehérváron, tulajdonosaik magyar magánszemélyek. Az üzemben 12 csomagológépen folyik a termelés, 85 alkalmazott foglalkoztatásával, de további fejlesztések vannak folyamatban.

Lengyel só Kft.

Lengyel só Kft.

Cégünk 1994 óta van jelen a magyar piacon és főtevékenysége a só export-import. Alapítása óta lengyel tulajdonban van. 'Lengyel só' Kft számára a minőség és a vásárlók elégedettsége a legfontosabb, ezért Európa legkiválóbb gyártóival és beszállítóival működik együtt.

SMET '98 Kft.

SMET '98 Kft.

Vállalkozásunk családi vállalkozás 1990-ben alakult, majd átszervezve nyerte el a mai formáját. A piac akkori elvárásainak alakítottuk ki a gyártói profilunkat. Ennek megfelelően só és egyéb termékek tablettázásával és különböző formák sajtolásával foglalkozunk és, ezek illetve egyéb termékek kereskedelmét végezzük.

Tuti menü