Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Só vásárlás képes leírás - Só.tlap.hu
részletek »

Só vásárlás - Só.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: so.tlap.hu » Só vásárlás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Gyógyító só webáruház

Gyógyító só webáruház

Szováta község és a híres Medve-tó és Parajd, a Sóvidékfővárosa, évszázadok óta vonzza egész Európából a gyógyulni vágyókat. Évente betegek ezrei keresik fel, mivel sós, fertőtlenítő hatású levegője alkalmas az asztma és más légúti betegségek gyógyítására és enyhítésére, míg a környék tavainak és fürdőinek sós vize elsősorban az ízületi és bőrpanaszokat enyhíti.

Himalaya kristálysó

Himalaya kristálysó

A sókristály gyógyhatása: Az Indus sókristály elsősorban a légzőszervek zavaraira hat. Enyhíti a légzési panaszokat, elősegíti a légzésfunkciókat, hatásos légszomj ellen, élénkíti a test anyagcsere folyamatait. Lágy sugárzása hatással van a vegetatív idegrendszerre, csillapítja és megszünteti a melankóliát és depressziót. Segít feloldani a belső gondokat és az életünket akadályozó gondolkodásmintákat. Halit a világ számos országában megtalálható, de kiemelkedő hatása miatt legkedveltebb a Himalája hegységből származó Indus őssó.

Nyalósó

Nyalósó

A BIOSAXON termékcsaládban talál általános- és ásványi nyalósókat. Mindkettő alapját az Alpok nyújtotta tiszta vákuumsó képzi. Az ásványi nyalósók esetében, olyan természetes ásványokat és nyomelemeket is használunk melyeket az állatok szükségleteihez igazítottunk:

Nyalósó a legjobb áron!

Nyalósó a legjobb áron!

Nyalósó a legjobb áron! Cégünk 5 kg-os natúr, szelénes, mikroelemes, makroelemes nyalósó kiszállítását vállalja 4 raklaptól ingyenes az ország bármely területére! Natúr nyalósó akár 30,- Ft/kg + áfa ártól kiszállítva. További árainkról,1-3 raklapos árajánlattal kapcsolatban keressen az alábbi elérhetőségeken.

Patikai só

Patikai só

Száz évvel ezelőtt még a mesék fő mondanivalója az volt, hogy mennyire szeretik az emberek a sót, mára azonban ez a nézet sokat változott. A tény az, hogy a só kihozza az ízeket és az is igaz, hogy szervezetünknek komoly szüksége van ásványi anyagokra, de a manapság használatos mennyiség már gyakran túl van az egészségesség határán, főleg ha ezt a kívánt mennyiséget a rossz minőségű, adalékokkal teli sókból fogyasztjuk!

Schüssler só

Schüssler só

Okleves Schüssler só tanácsadó vagyok. Amennyiben kérdésed van, az alábbi elérhetőségeken kérhetsz segítséget, információt a sók használatával kapcsolatban. Az ásványi anyag terápia egy rizikómentes, egyszerû és bárki számára könnyedén alkalmazható gyógyterápia. Felfedezõje szerint - Dr. med. Wilhelm Heinrich Schüssler (ejtsd: Süsszler!) - testünk számos fizikai és lelki problémáit a sejtek szintjén kialakult szervetlen ásványi sók hiánya eredményezi.

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

A Himalája só alapanyaga számos olyan terméknek, amelynek értékesítésével foglalkozik a Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás Szaküzlet. Legyen szó sópipáról, sótégláról, egyszerű étkezési sóról, sószappanról vagy sólámpáról, nálunk jó helyen keresgél. A választékunkban megtalálható árucikkekről további információkat keressen a weboldalunkon. Garantált minőség egyenesen a Himalájáról, mellyel garantáltan meg lesz elégedve, mivel a hagyományos sóhoz képest a Himalája só sokkal egészségesebb és jobb.

Tuti menü