Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sóbarlang / sószoba képes leírás - Só.tlap.hu
részletek »

Sóbarlang / sószoba - Só.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: so.tlap.hu » Sóbarlang / sószoba
Keresés
Találatok száma - 13 db
Arec Sószoba - Zugló, Angyalföld

Arec Sószoba - Zugló, Angyalföld

Unod a náthát, az örökös orrfújást? Gyötör az allergia? Ekcémás a bőröd? Szeretnéd megelőzni az asztma, krupp újbóli kialakulását, a különféle alsó- és felső légúti megbetegedéseket? Szeretnél természetes körülmények között, mellékhatások nélkül gyógyulni? Próbáld ki az AREC száraz befújásos sóklíma-kezelést (sóterápia) Budapesten a XIII. kerületi SóbanJó Sószoba és Gyerekműhelyben és zuglói SóbanJó Sószobánkban. Az AREC-kezelést ajánljuk a következők esetén: - nátha, megfázás - köhögés - légcsőhurut - hörghurut - krupp - asztma - arcüreggyulladás - fülgyulladás - allergia - ekcéma - pikkelysömör

Belnature - Kisvárda

Belnature - Kisvárda

Esztétikus, harmóniát teremtő, hangulatos sóbarlangunkban a stressz oldódik, idegrendszerünk is pihen. Relaxációs programokkal ez a hatás a zenei és a fény elemekkel együttesen tovább fokozható. A speleoterápiát, azaz a sóbarlangban lévő klíma egészségre kedvező hatását az orvosok is elismerik.

Dr Vincent sóbarlang-Nyíregyháza

Dr Vincent sóbarlang-Nyíregyháza

A sóbarlangot megfelelő lehetőségnek tartják, de nem igazán ismerik. Az allergiás betegségek terjedésével és a levegő szennyezettség emelkedésével egyre nagyobb lesz az igény a sóbarlangok tiszta levegőjére, mint kiegészítő módszerre. Hazánkban még nincs múltja ennek a rendszernek, így nem ismert, hogy milyen szempontok szerint vezérelve építsünk és üzemeltessünk sóbarlangot. Célom a Dr. Vincent Sóbarlang népszerűsítése, piaci bevezetése. Kizárólag természetes anyagokból dolgozunk (kősókristály, fa), ez fontos az allergiás betegek szempontjából.

Gyerek Sóterápia - Budaörs

Gyerek Sóterápia - Budaörs

Előzze meg a légúti fertőzések kialakulását, az asztma vagy allergia súlyosbodását. Természetes úton, gyógyszerek nélkül gyógyítjuk meg Önt és gyermekét, akár enyhe (orrfolyás, köhögés), akár súlyosabb (hurut, gyulladás) légúti betegsége van.

Gyermek Sóterápia - Pécs

Gyermek Sóterápia - Pécs

Pécsen a Zsolnay negyedhez közel, egy speciális, száraz sóterápiás helységet alakítottunk ki, hogy segítsünk Önnek vagy családtagjának, amennyiben influenza, köhögés, nátha, allergia, asztma, hurut nehezíti életét. A sóterápiás helységet elsősorban gyermekek részére alakítottuk ki, de természetesen a nagyobbak és idősebbek is kényelmesen érezhetik magukat nálunk.

Gyógysó - Pécs

Gyógysó - Pécs

A gyógyszerek alkalmazásával átmenetileg csökkenthetők a tünetek - akkut esetben erre szükség is van -, hosszú távú tünetmentességet viszont az okok megszüntetésével és a szervezet öngyógyító képességének megerősítésével lehet elérni. A légúti megbetegedések kezelésének egyik leghatásosabb módja a sóterápia.

Holt-tengeri Sóbarlang

Holt-tengeri Sóbarlang

A Holt-tengeri só gyógyító hatásának köszönhetően az itt töltött 45 perc alatt szervezete megnyugszik, feltöltődik, az allergiás és asztmás problémái enyhülnek. A só terápia mellett nálunk testedzésre is lehetősége van Flabélos testedző géppel, vagy jóga óra keretében.

Mária Sóbarlang - Budapest

Mária Sóbarlang - Budapest

Budapest szívében, a XIII. kerületben a Visegrádi utca 25. szám alatt várjuk szeretettel. Holt-tengeri só és kősó felhasználásával, egy vadonatúj technológiával épült sóbarlang természetes gyógymódot kínál az egészségünk védelmére, különböző betegségek megelőzésére és rehabilitációjára.

Napkelet Egészégközpont - Békéscsaba

Napkelet Egészégközpont - Békéscsaba

A sónak, a szervezetünkben a vízháztartás szabályozásán kívül még más szerepe is van, például: A só egy természetes antihisztamin. Asztma esetén ugyanolyan hatásos, mint egy inhalációs-spray, csak mellékhatások nélkül. Asztmás rohamnál igyunk két-három pohár vizet és tegyünk a nyelvünkre egy csipetnyi természetes sót.

Hirdetés
Sóbarlang - Miskolc

Sóbarlang - Miskolc

Sóbarlangunk célja, hogy újra elérhetővé tegye minden ember számára ezt az évezredek óta ismert, ám az idők során feledésbe merült ősi gyógymódot, a sót, amely tartalmazza a szervezet működéséhez elengedhetetlen vegyületeket, és elősegíti számos, gyógyszerrel nehezen kezelhető betegség javulását, az orvosi terápia hatásosságát, illetve az egészség hosszú távú megőrzését.

Sóbarlang - Sátoraljaújhely

Sóbarlang - Sátoraljaújhely

A Sóbarlang klímája negatív ionokkal telített, a pozitív töltésű részecskéket megköti, ezáltal a helyiség levegőjét megtisztítja. A levegőbe került kristálysó belélegzésével pedig gyógyító ereje érvényesül. Használatával nem csak a légúti megbetegedéseken tudunk segíteni, hanem pl. allergiás megbetegedéseken, szénanátha, immunrendszer gyengesége, alvászavar stb.

Sósziget - Kecskemét

Sósziget - Kecskemét

A felnőttek számára kialakított sószobában kényelmes foteleket helyeztünk el. A kezelést halk lágy zene kíséri. A mennyezetbe épített dekor-világítás a tengerparti esték hangulatát idézi. Vendégeinknek nincs más dolga, mint kényelmesen elhelyezkedni és nyugodtan lélegezni.

Sószoba - Biatorbágy

Sószoba - Biatorbágy

A Biafitness Sportcentrumban kialakított só szobában eredeti, természetes parajdi só téglákból építettünk falat. A só téglák színe nem fehér, hanem szürkés színű. Ezt az elszíneződést a sóban lévő természetes, ásványi anyagokban igen gazdag iszapmaradvány okozza (3-4%).

Tuti menü