Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útszóró só képes leírás - Só.tlap.hu
részletek »

Útszóró só - Só.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: so.tlap.hu » Útszóró só
Keresés
Találatok száma - 4 db
Magyar Plastiroute Forgalomtechnikai Kft.

Magyar Plastiroute Forgalomtechnikai Kft.

Folyamatosan, széles termékválasztékkal biztosítjuk a közlekedés zavartalanságát a havas, csúszós utakon. Kiváló minőségű ömlesztett útszóró só, zsákos útszóró só, valamint egyéb síkosságmentesítő termékekkel állunk Partnereink rendelkezésére.

Sózz környezettudatosan!

Sózz környezettudatosan!

Ez ügyben nem volt nehéz dolguk nagymamáinknak, és a vidéki, családi házakban élők ma is könnyebb helyzetben vannak: a kemencéből, kandallóból mindig kerül(t) ki hamu, és a helyi asztalos is folyamatosan el tudja (tudta) látni őket fűrészporral, faforgáccsal. Ezek mind kiváló síkosságmentesítő anyagok, igaz, tavaszra hagynak maguk után takarítani valót. De mit tehetnek azok, akik városban laknak, és a fent említett környezetkímélő anyagok nem állnak rendelkezésükre, ugyanakkor nem szívesen szórnak sót a járdákra?

Útszóró só

Útszóró só

Ne várja meg a jeget, a havat, rendelje meg az interneten! Zeo Kal környezetbarát jégoldó 10 kg Zeo Kal környezetbarát jégoldó 25 kg Sót egyáltalán nem tartalmaz! Gazdaságos környezetbarát jégmentesítés korrózió nélkül!

Zöld só

Zöld só

A hagyományos útsózás (NaCl útszóró só használata) nagymértékben korrodálja a gépjárműveket, és károsítja az élővilágot.Kiváló alternatíva a 'zöld só' útszóró só, mely akár -20°C, -30°C-on is kiválóan oldja a havat és a jeget az utakon, és sem nem korrozív, sem nem környezetkárosító hatású. A 'zöld só' útszóró só használatával pénzt takarít meg, hiszen a hagyományos útszóró só mennyiségének csak 20-25%-a kell belőle alacsonyabb hőmérsékleten is, és használatát nem bünteti jogszabály !

Tuti menü